Албум "Завинаги"

Ако искате да поднесете уникален и неповторим подарък, без да се налага да губите ценно време в обикаляне, търсене и чудене...

...тогава този албум може да направи това за вас!

Албум "Завинаги" е едно съкровище, което може да съхрани любимите мигове от живота на всеки човек.

Той е ръчно изработен, като съчетва в себе си стил, нежност, потайност (за това ще ви кажа след малко), динамика, креативност и едно много лично послание.

И всичко това ще превърне разглеждането на снимки, в красива приказка.

...Относно потайността... има специално създадени места за още снимки или за любими текстове или за картички, които се скриват вътре в страниците (може да видите във видеото на 00.10 мин).

 Освен това, не е нужно да му се търси място за прибиране, защото самият албум е украса и ще пасне перфектно на всеки стил.

А най - хубавото е, че този албум идва при вас с подарък Експлодираща кутия!

Експлодиращата кутия, освен че е красива и неочаквана добавка към този албум, е "претъпкана" с пожелания от душа и сърце. 

Затова, възползвайте се сега от нашето предложение и си спестете чуденето дали това, което сте взели е достатъчно и дали ще се хареса!

Бъдете уникални и събирайте изумените погледи на важните за вас хора.

С Обич:

Алекс

С много въображение и внимание към детайла нашия Творец израбова този албум в размери: височина 21 см х ширина 16 см. В него може да поставите 60 снимки с размери 10см х 15см.

Ако искате може да ни кажете каква да бъде темата на албума в коментара към поръчката, а ние ще се свържем с вас и ще ви държим в течение през целия процес, за да може да изработим най - красивия вариант на вашето желание.

**Моля, имайте предвид, че изработката на този албум отнема време. След като заявите своята поръчка, този продукт до 10 дни ще бъде при вас.

109,60 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 109,60 лв.
Моля, изберете: