Кои сме ние?

Кои сме ние?

Добре дошли!

Кои сме ние ли? Последният път, когато си зададохме този въпрос сътворихме сайта Ателието.БГ, но официално сме под юридическото название:

"Сикрет Стил" ЕООД 

ЕИК: 202281363,

гр. София,

обаче неофициално сме три приятелки, които постоянно се чудят как да си откраднат малко време, за да задоволят нуждата си да творят.

След това, започнахме да си измисляме различни поводи, за да творим повече и така до момента, в който осъзнахме, че за да се чувстваме наистина щастливи и удовлетворени, трябва да превърнем хобито си в работа.

И го направихме....

Аз съм Алекс (в средата), а до мен са Боби (от ляво) и Силви (от дясно). Обединихме творческите си способности, защото и трите имаме различни умения, а както всеки знае съвършенството е в различията. 

Освен това, трите заедно можем повече.

Всичко започна в една ветровита сутрин на детската площадка. Разхождахме се с подсмърчащи деца, с надеждата да си вземем още малко слънчеви лъчи, преди времето съвсем да захладнее.

Тогава ми беше хрумнала идеята, че можем да включим Боби към един проект, който бяхме захванали двете със Силви. Тя така прегърна предложението, че предизвика у мен някаква творческа еуфория. Както и да е, отложихме проекта, защото осъзнахме, че няма да имаме никакво време за изработка.

И колелото се завъртя...

Мъдрувахме, мислихме какво да бъде, как да стане, от къде да започнем...След това помня, че на по чаша вино попитах Боби: "Бобче, правим ли го?", а тя ми каза: "Правим го Алекс!". И ето ни тук.

Ако ви кажа, че е е много готино и лесно - ще ви излъжа.

Ако ви кажа, че по цял ден си лежим и си пием кафе - пак ще ви излъжа.

Ако ви кажа, че поставихме на карта всичко, което имаме и всичко, което сме - е, тогава ще ви кажа истината.

Защо го направихме? 

Защото ръчната изработка е нещо, което твори душата, а ръцете са само инструмент.

Защото, когато има талант (без значение какъв), той не може да седи мирен - вика, гневи се, подтиска и разболява тялото, ако тръгнеш да се бориш с него - обречен си.

Ако обаче се вслушаш и му дадеш свобода, той ще те изпълни с много любов, топлина, спокойствие, удовлетворение, гордост...мога още да продължавам...

А знаете ли кое е най - интересното, всеки човек има дарба - един може да рисува, друг да пее, трети да плете...има хора, които са прекрасни оратори, освен това не може да не сте срещали страхотни организатори...всеки човек има нещо, което го прави Уникален.

Таланта е нещо безценно, ако още не сте открили своя - направете го, защото чрез него ще преоткриете себе си.

Ето затова, ние сме тук. Просто обичаме да Творим. 

Една от приятните изненади беше, че се появи и Диди. Тя е един страхотен Творец, който повярва в идеята и ни се довери. Благодаря ти, Диди!

И така започнахме да каним още Творци.

Станете част от нас

 

Ако и вие творите с душата си и влагате цялата си любов и прецизност в един детайл, тогава сте на точното място. Присъединете се към нас, защото вече има място за Творците. 

Пишете ни на имейл: office@atelieto.bg и ни кажете какво сътворявате, а ние ще се свържем с вас възможно най - бързо.

Дерзайте!

С Обич: Алекс