Албум за снимки "Цветя"

Вземете сега и зарадвайте любим човек със специално изработен подарък

Ако търсите изненада за човек, който си има всичко и искате да се откроите с интересен, различен и запомнящ се подарък, тогава определено трябва да видите този албум.

Това е албум за снимки, направен във формата на кутия. Изработен е по специален начин, така че да се отваря и затваря изключително лесно.

На всяка страница може да поставяте снимка, а освен това има и две допълнителни отделения, които нашия творец добави, за да може да се сложат още повече спомени.

А най - хубавото е, че няма да се чудите в кое чекмедже да го приберете, защото самият албум седи като прекрасно допълнение към всеки интериор.

Албумът е проектиран с изключителна прецизност от нашия Творец в размери: дължина 23см х ширина 17см х височина 7см.

В него може да поставите 50 снимки с размери 10см х 15см и 10 снимки с размери 9см х 13см.

Ако искате може да ни кажете каква да бъде темата на албума в коментара към поръчката, а ние ще се свържем с вас и ще ви държим в течение през целия процес, за да може да изработим най - красивия вариант на вашето желание.

П.П. Ако човекът, на който подарите албума не се изненада и очарова от подаръка ви, вие ни го връщате обратно за наша сметка, а ние ще ви върнем парите.

Не се колебайте да се свържете с нас по имейл: office@atelieto.bg, защото ние сме тук, за да творим с душата си за вас.

С Обич: Алекс

*Моля, имайте предвид, че изработката на този албум отнема време. След като заявите своята поръчка, този продукт до 10 дни ще бъде при вас.

156,80 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 156,80 лв.
Моля, изберете: