Доставка

Условия за Доставка

След като поръчате, избраните от вас продукти, ще получите имейл за потвърждение. 

От този момент нататък поръчката ви ще бъде доставена до 7 дни на територията на Република България, с изключение на продуктите, за които изрично сме ви предупредили в тяхното описание.

Стандартната цена за доставка до адрес е 6.00лв. за цялата страна, като за доставка до офис/ автомат на куериер е 4.00лв.

При поръчка над 150 лева доставката е безплатна.

Ако желаете да получите продуктите си на посочен от вас адрес, тогава  транспортните разходи могат да варират в зависимост от вашата дестинация. Поръчките се доставят в рамките на 48 часа от датата на тяхното приемане от куриерската компания.

След като поръчката е готова, куриерската компания ще ви уведоми чрез СМС или обаждане за деня на доставка.

След като прегледате продукта, заплащате дължимата сума на куриера или по банков път.

За доставки извън територията на Република България периодът и сумата за доставка се уточняват допълнително и зависят от начина, по който изберете продуктът да бъде доставен.

Имате право да върнете продукта в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката.

В този случай е необходимо да върнете пратката на адреса, от който ви е изпратена, заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт. 

Сумата, която следва да ви бъде възстановена, се изплаща само по банков път на посочена банкова сметка във Формуляра за връщане на продукт от вас.

Транспортните разходи за връщане на продукт са за сметка на Клиента, освен в случаите когато грешката е настъпила в резултат на Ателието.БГ.

В тези случаи, клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма, от която е получил пратката за сметка на Сикрет Стил ЕООД.