Гривна "Слънчево цвете"

Ръчно изработена гривна от Авантюрин и Розов кварц.

Авантюринът получил името си през 18-ти век, когато работници произвеждащи венецианско стъкло, обработвали стъклото в разтопен вид. Медни стружки случайно попаднали в разтопеното стъкло, образувайки изкрящ блясък.

Името Авантюрин идва от думата "ventura", която означава "случайно".

Смята се, че този полускъпоценен минерал оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието.

Също така утешава, балансира и поддържа чувствата. 

Розовият кварц помага да отворим сетивата си за чистата и истинска любов. 

Кварцът е много мощен и се използва като "Универсален кристал". Той усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Поради това често се използва за активиране на други кристали и камъни.

Той подобрява мислите. Хармонизира и балансира връзката с околната среда и личните взаимоотношения.

Кварцът се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Стимулира имунната система и носи баланс в тялото.

Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Желателно е гривната да се почиства веднъж месечно, като се поставя под течаща вода и след това се оставя на слънце, за да се презареди.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

26,70 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 26,70 лв.
Моля, изберете: