Гривна "Благодарност"

Ръчно изработена гривна от Авантюрин и Тюркоаз

Авантюринът утешава, балансира, и поддържа чувствата. Оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието.

Авантюринът подобрява емоционалния баланс и енергията на любовта. Стимулира творчеството, интелекта и независимостта. Засилва лидерските качества, позволявайки да се действа по - решително и интуитивно.

Помага за освобождаване на токсините от тялото.

Тюркоазът е символ на красотата, силата и лоялността.

Египтяните са ценили тюркоаза като минерал на живота. Най - старите бижута с тюркоаз са намерени на мумифицираната ръка на кралица Зар, живяла преди около 5500 г. пр. Хр.

Този минерал стимулира ума, мира, комуникацията и емоционалното равновесие. Защитава и балансира.

Според вярванията отразява здравето на тялото чрез промяна на цвета си.

Тюркоазът се използва за привличане на пари, а когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Често се използва и за насърчаване на семейната хармония. Ако цветът му избледнява това се случва и с любовта на този, който го носи.

Този минерал е добре да се пречиства веднъж месечно като се поставя в купа с натрошен хематит и се остави да се презареди за една нощ.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: