Гривна изработена от Ахат, Аквамарин и кристал

Бъдете Успешни, Вдъхновени, Спокойни и Защитени!

Ръчно изработена гривна от Ахат, Аквамарин и кристал.

Ахатът носи кураж и успех.

Той е високо ценен като талисман или амулет. Легенди разказват, че персийските магьосници са използвали Ахат, за да отклоняват бури.

Вярва се, че този камък подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционалните, интелектуалните и духовните състояния.

Аквамаринът ще ви успокои и вдъхнови.

В източните култури е познат като "камъка на ясновидеца".

Този скъпоценен минерал привлича чистотата към този, който го носи. Той е символ на мира, спокойствието и вдъхновението. Аквамаринът е известен с това, че помага за намаляване на зависимости и премахва задържането на течности, като укрепва бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза.

В миналото очилата са се правели от аквамарин, защото той успокоява очите.

Кристалът почти винаги се използва, за да увеличи действието на камъните.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: