Гривна изработена от Аквамарин и Лунен камък

Наименованието на минерала Аквамарин идва от латинското "aqua marina" и означава "водата на морето".

В източните култури е познат като "камъка на ясновидеца". Този скъпоценен минерал привлича чистотата към този, който го носи. Той е символ на мира, спокойствието и вдъхновението.

Аквамаринът е известен с това, че помага за намаляване на зависимости и премахва задържането на течности, като укрепва бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза.

В миналото очилата са се правели от аквамарин, защото той успокоявал очите.

Лунният камък е възприемчив и даващ любов. В Индия този минерал е свещен и може да се носи само в жълта кърпа. Те го наричат "Candra Kanta" и според тях лунната светлина при пълнолуние дава на камъка окултни и магически сили.

Лунният камък помага за постигане на баланс между ума и сърцето. Този минерал съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия, освен това действа защитно. 

Променя блясъка си според фазите на луната. По време на пълнолуние има по-ярък блясък и по-блед при новолуние.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: