Гривна изработена от Аквамарин и Розов кварц

Наименованието на минерала Аквамарин идва от латинското "aqua marina" и означава "водата на морето".

В източните култури е познат като "камъка на ясновидеца". Този скъпоценен минерал привлича чистотата към този, който го носи. Той е символ на мира, спокойствието и вдъхновението.

Аквамаринът е известен с това, че помага за намаляване на зависимости и премахва задържането на течности, като укрепва бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза.

В миналото очилата са се правели от аквамарин, защото той успокоявал очите.

Кварцът е много мощен и се използва като "Универсален кристал". Той усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Поради това често се използва за активиране на други кристали и камъни.

Кварцът подобрява мислите. Хармонизира и балансира връзката с околната среда и личните взаимоотношения.

Най - често се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия.

Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: