Гривна изработена от Аметист, Кварц и Шамабала

Релаксация и достигане на хармония със себе си!

Ръчно изработена гривна от Аметист, Кварц и Шамбала.

Аметистът известен като камъка на "духовността и доволството", има успокояващ и релаксиращ ефект и насърчава здравословните навици за сън. Помага да се контролират негативните мисли и дава проницателност в бизнес делата.

Известен е като камък на промяната и може да внесе всякакъв вид промяна в живота на носителя. Помага и за преодоляване на стари емоционални рани и заздравява психиката. Укрепва и развива интуицията, вдъхновението и стремежите за достигане на по - високо духовно ниво.

Кварцът е много мощен и се използва като "Универсален кристал". Кварцът усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Поради това често се използва за активиране на други кристали и камъни.

Той подобрява мислите. Хармонизира и балансира връзката с околната среда и личните взаимоотношения. Кварцът се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния.

Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Комбинацията от двата минерала води до подобряване на мислите. Хармонизират и балансират връзката ви с околната среда и в личните взаимоотношения. Укрепват и развиват интуицията! 

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: