Гривна изработена от Авантюрин и Розов кварц

Ръчно изработена гривна от Авантюрин и Розов кварц

Вярва се, че Авантюринът утешава, балансира, и поддържа чувствата. Оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието.

Синият Авантюрин подобрява емоционалния баланс и енергията на любовта. Стимулира творчеството, интелекта и независимостта.

Засилва лидерските качества, позволявайки да се действа по - решително и интуитивно.

Помага за освобождаване на токсините от тялото.

Името Кварц идва от гръцката дума "krustallos", което означава "лед". В миналото се е смятало, че кварца е лед, образуван от боговете.

Кварцът обикновено се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния. Той е майстор лечител.

Стимулира имунната система и отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Желателно е камъните да се почистват поне веднъж месечно. Поставят се под течаща вода и се оставят на слънце, за да се презаредят.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: