Гривна изработена от Малахит и кристали

Малахитът има дълга история, която е свързана с египетската кутура още през 4000 г.пр.Хр. Този минерал е бил широко използван от по - заможните и влиятелни египтяни.

Фараоните са го носили близо до главата си, за да издигне техните вибрации и да им помогне във взимането на мъдри решения.

Жените са използвали малахита и като козметика за лице. Стривали го на фин прах и украсявали очите, клепачите и миглите си.

Този минерал успокоява душата и освобождава стреса. Помага за създаването на ново начало.

Малахитът повишава концентрацията, насърчава истинската и чиста любов. Повишава емоционалната стабилност и баланса на тялото като цяло. Носи много късмет!

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

 

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: