Гривна изработена от Малахит и Оникс

Балансиране на ума и тялото, както и насърчаване на чистата и истинска Любов - с това ще ви помогне комбинацията от Малахит и Оникс.

Малахитът има дълга история, която е свързана с египетската кутура още през 4000 г.пр.Хр. Този минерал е бил широко използван от по - заможните и влиятелни египтяни.

Фараоните са го носили близо до главата си, за да издигне техните вибрации и да им помогне във взимането на мъдри решения.

Жените са използвали малахита и като козметика за лице. Стривали го на фин прах и украсявали очите, клепачите и миглите си.

Малахитът успокоява душата и освобождава стреса. Помага за създаването на ново начало. Той повишава концентрацията, насърчава истинската и чиста любов. Увеличава емоционалната стабилност и баланса на тялото като цяло. Носи много късмет!

Ониксът е бил много популярен камък сред древните гърци и римляни. Името му идва от гръцката дума "onux", която означава нокът.

Легендата разказва, че Купидон отрязъл божествените нокти на Венера със стрела, докато тя спяла. Той ги оставил върху пясъка и те се превърнали в камъни.

Счита се, че ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той е много силен камък и е подходящ за спортисти и хора подложени на екстремно умствено и емоционално напрежение. Балансира ума и тялото, носи сила на духа.

Този минерал се нуждае от време, за да развие пълния си потенциал и за това е добре да се носи продължително.

Желателно е да се почиства поне веднъж седмично под течаща вода и веднъж месечно да се зарежда, като се остави на земята за една нощ. Това ще го обнови и ще запази енергийната му сила.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

26,80 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 26,80 лв.
Моля, изберете: