Гривна Любов с вкус на череши

Kвapцът e мoщeн ĸaмъĸ и ce изпoлзвa ĸaтo „Унивepcaлeн ĸpиcтaл”.

Toй e нaй-извecтнaтa фopмa нa ĸpиcтaли и oбиĸнoвeнo xopaтa cи пpeдcтaвят ĸвapц, ĸoгaтo cи миcлят зa ĸpиcтaли. Имa мнoгo paзлични видoвe ĸвapц и тe вapиpaт в нaй-paзлични цвeтoвe.

Розовият кварц помага да отворим сетивата си за чистата и истинска любов, а Черешовия допълва действията, като ни показва и красотата.

Тези минерали усвояват, съхраняват, балансират, усилват, фокусират и предават енергия. Поради това често се използват за активиране на други кристали и камъни.

Те подобряват мислите. Хармонизират и балансират връзката с околната среда и личните взаимоотношения.

Кварцът се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния.

Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

 

24,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете: