Гривна за богатство и щастие

Привлечете богатството и щастието на своя страна сега

Ако искате да привлечете към себе си енергията на парите и щастието, да бъдете защитени и балансирани, тогава определено трябва да видите тази гривна.

Това е ръчно изработена гривна от Тюркоаз и Розов кварц.

Тюркоазът се използва за привличане на пари, а когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Преди години, хората са го използвали и за насърчаване на семейната хармония. 

Кварцът, от своя страна е много мощен кристал, който усилва, фокусира и предава енергията. Поради това често се използва за активиране на други минерали.

Сам по себе си, кварцът стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Комбинацията от тези два минерала задвижва енергията на парите и щастието, като в същото време защитава и балансира носителя.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: