Ключът към сърцето

Ръчно изработена гривна от Аквамарин, Оникс и Розов Кварц.

Наименованието на полускъпоценния камък Аквамарин идва от латинското "aqua marina" и означава "водата на морето".

В източните култури е познат като "камъка на ясновидеца". Този скъпоценен минерал привлича чистотата към носителя. Той е символ на мира, спокойствието и вдъхновението.

Аквамаринът е известен с това, че помага за намаляване на зависимости и премахва задържането на течности, като укрепва бъбреците, черния дроб, далака и щитовидната жлеза. В миналото очилата са се правели от аквамарин, защото той успокоява очите.

Ониксът е бил много популярен камък сред древните гърци и римляни. Името му идва от гръцката дума "onux", която означава нокът.

Счита се, че ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той е много силен камък и е подходящ за спортисти и хора подложени на екстремно умствено и емоционално напрежение. Балансира ума и тялото, носи сила на духа.

Оникса се нуждае от време, за да развие пълния си потенциал и за това е добре да се носи продължително. Желателно е да се почиства поне веднъж седмично под течаща вода и веднъж месечно да се зарежда, като се остави на земята за една нощ. Това ще го обнови и ще запази енергийната му сила.

Кварцът е много мощен и се използва като "Универсален кристал". Той усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Поради това често се използва за активиране на други кристали и камъни. Той подобрява мислите.

Хармонизира и балансира връзката с околната среда и личните взаимоотношения.

Кварцът се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия.

Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Комбинацията от тези камъни дава на носителя кураж и спокойствие, желание за усъваршенстване и любов.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: