Колие Луна в цвете

Ръчно изработено колие с Лунен камък

Лунният камък е възприемчив и даващ любов. В Индия този минерал е свещен и може да се носи само в жълта кърпа. Те го наричат "Candra Kanta" и според тях лунната светлина при пълнолуние дава на камъка окултни и магически сили.

Лунният камък помага за постигане на баланс между ума и сърцето. Този минерал съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия, освен това действа защитно. 

Променя блясъка си според фазите на луната. По време на пълнолуние има по-ярък блясък и по-блед при новолуние.

Това колие е изработено от нашия Творец с много любов и всеотдайност. Материалите, с които е сътворено бижуто са восъчен конец, неръждаема стомана и Лунен камък. Дължината му е 31см.

А сега, може да прибавите към това колие една безкрайна картичка и специално създадена кутия за него, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

 

21,80 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,80 лв.
Моля, изберете: