Гривна изработена от Лунен камък и Кварц

Лунният камък в Индия е свещен и може да се носи само в жълта кърпа. Те го наричат "Candra Kanta" и според тях лунната светлина при пълнолуние дава на камъка окултни и магически сили.

Лунният камък помага за постигане на баланс между ума и сърцето.

Този минерал съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия.

Той е възприемчив и даващ любов, прекрасен скъпоценен камък, който действа и защитно. Променя блясъка си според фазите на луната. По време на пълнолуние има по-ярък блясък и по-блед при новолуние.

Кварцът, от своя страна, е много мощен и се използва като "Универсален кристал".

Кварцът усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Поради това често се използва за активиране на други кристали и камъни.

Той подобрява мислите. Хармонизира и балансира връзката с околната среда и личните взаимоотношения.

Кварцът се използва, за да пречисти носителя духовно, умствено и физически от негативни влияния. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия.

Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. Отдава най - чистата си енергия точно на мястото, на което тя е нужна.

Комбинацията от тези два минерала успокоява, съхранява енергията и защитава носителя.

Желателно е да се пречиства веднъж месечно под течаща вода и да се оставя за една нощ на земята под лунна светлина да се презареди.

А сега, може да прибавите към тази гривна една безкрайна картичка и специално създадена кутия за нея, така че да се оформи красив подарък.

Ако вземете всеки един от продуктите по отделно ще ви струва повече от 50 лв., но трима от нашите Творци се събраха и направиха това предложение за вас:

Вземете комплект с бижу сега и спестете повече от 25%!

Как става така ли?

Ами много лесно - в първия случай продаваме три отделни продукта и съответно разходите се умножават х 3, а в този случай имаме 1 комплект = 1 продукт и съответно разходите намаляват :).

Затова направихме този комплект, за да може много бързо, лесно и изгодно да се сдобиете с красив и напълно готов подарък!

Бъдете здрави и щастливи!

С Обич:

Алекс

23,40 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,40 лв.
Моля, изберете: