Станете част от нас и печелете от хобито си

23 март 2020
Станете част от нас и печелете от хобито си

Знаем, че в България има много талантливи хора, но също така знаем, че когато дойде момента за продажба нещата стават доста по - трудни.

Ето защо вярваме, че когато има едно място, което да дава възможност на всеки Творец да предлага продуктите си, тогава шансът те да бъдат продадени става значително по - голям.

Защо това е така?

Ами защото за потребителя е много по - лесно да намери това, от което се нуждае на едно място, отколкото да търси всяко едно по отделно и защото 50% от хората, привлечени от един продукт разглеждат и поне още 3.

Това за вас означава, че вместо да имате 10 или 20 преглеждания на едно Творение ще имате два пъти повече и то от различни хора всеки ден, което освен популярност може да доведе и до увеличаване на вашите продажби.

Истината е, че все още не можем да ви обещаем огромен пазар или че ще станете богати, но със сигурност можем да ви гарантираме едно достойно представяне на вашите Творения и коректно отношение.

Не приемайте нашите думи за даденост, но ако не опитате няма как и да разберете.

Истината е, че не губите нищо, ако се присъедините към нас, защото винаги и по всяко време може да се оттеглите без въпроси и без обяснения.

Как става?

Разгледайте сайта Atelieto.BG. Вижте „Кои сме ние“, прегледайте представянето на продуктите и преценете сами.

Ако след това решите да се свържете с нас – Страхотно.

Може да го направите, като ни изпратите снимка на Творенията си и ни разкажете малко за себе си на имейл: office@atelieto.bg

Ние ще се свържем с вас и ще отговорим на всичките ви въпроси, като ясно и недвусмислено ви изясним начина, по който формално се случват нещата.

Ако пък решите, че не желаете да станете част от нашето семейство на Творците – пожелаваме ви творчески устрем и успех.

 

С Обич: Алекс

Управител

Сикрет Стил ЕООД

Надежда за нашето ново утре

Сега е време да бъдем единни и обединени, защото видяхме, че когато се грижим само за себе си и мислим само за себе си не стигаме много далеч.

прочети още